Reinigende poederscrub. Bevat enzymen die helpen dode huidcellen te verwijderen en de productie van nieuwe te stimuleren. Verheldert en tonifiëert de huid. Iedere ochtend en avond aanbrengen op gelaat, hals en décolleté. Een kleine hoeveelheid in de handpalm vermengen met wat water en schuimend inwerken op de huid. Nadien grondig afnemen met water.
Lichte crème toner die uw dagelijkse huidverzorging voltooit. Bestrijdt vroegtijdige veroudering en gebrek aan helderheid van het epidermis. Bevat een stabiel derivaat van vitamine C, anti-oxidant, die de collageensynthese stimuleert en een polysaccharide die de huid hydrateert en verzacht.
Anti-Age serum op basis van een stabiel derivaat van vitamine C, gecombineerd met haar pure vorm, met een anti-oxiderende werking die de collageensynthese stimuleert.
Crème op basis van een peptide complex en een derivaat van vitamine C dat de verouderingstekens bestrijdt.
Crème op basis van een peptide complex die de verouderingstekens bestrijdt. Stimuleert de aanmaak van elk soort collageen, zorgt voor een stevig, elastisch en uiterst resistent huidoppervlak. Hydrateert, verzacht en kalmeert de huid. Breng ’s avonds aan na het reinigen van de huid.
Drievoudige werking voor een perfecte look: anti-rimpel, anti-wallen, anti donkere kringen. Verzacht, maakt glad en verlicht.
Het wist onmiddellijk alle zichtbare lijntjes, rimpels en verwijde poriën, het bevat 4% vit, C die het huidoppervlak verheldert en egaliseert, de huid krijgt meteen een gladde, fluweelachtige gloed die een hele dag aanhoudt, ideaal voor alle huidtypes,