Schuimende reiniger op basis van glycolzuur die de celvernieuwing stimuleert, de huid voorbereidt op volgende behandelingen en haar structuur verbetert. Tweemaal per dag, een kleine hoeveelheid schuim verdelen over de volledige gelaatshuid. Naspoelen met water.
Tweefasische toner. De vloeibare fase bevat Glycolzuur dat zacht exfoliëert, alle onreinheden verwijdert en de poriën zuivert. De poederfase bevat een graanextract dat de huid verzacht en mat maakt. Aanbrengen met wattenschijfjes. Schudden voor gebruik.
Anti-aging verhelderende serum. Bevat Vitamine C die de huidskleur egaliseert en verheldert. Iedere avond aanbrengen op de perfect gereinigde huid. De oogcontour vermijden.
Snel absorberende dagcrème die de huid voedt en haar vochtbalans herstelt. Bevat UV filters, vitamine E, die de huid beschermt tegen tekens van veroudering veroorzaakt door UVA en UVB blootstelling en Niacinamide die pigmentvlekken vermindert en de huidskleur verheldert. Aanbevolen na iedere peelende behandeling.
Peelende pads op basis van glycolzuur en vitamine C, te gebruiken 1 à 3 keer per week
Gelaatsmasker op basis van houtskool en glycolzuur, de houtskool absorbeert het vet, onzuiverheden en gifstoffen uit het milieu en helpt de huid en de poriën te reinigen en ontgiften, het glycolzuur zorgt voor een oppervlakkige peeling waardoor de huid glad en stralend wordt,