youtube
High Professional Cosmetic
Barcelona, Spain
Since 1984

Over Bruno Vassari

In Barcelona worden al 25 jaar lang de bijzonder innovatieve cosmeticaproducten van Bruno Vassari ontwikkeld. Een team van vermaarde scheikundigen en onderzoekers werkt aan dit Spaanse merk van erg hoog niveau en ze ontwikkelen vandaag de behandelingen die borg staan voor de schoonheid van morgen.

Het is precies 23 jaar geleden dat de hele lijn van Bruno Vassari in de Benelux werd geïntroduceerd. Velen stonden perplex bij de ontdekking van de progressieve en erg vernieuwende kijk van Bruno Vassari op de meeste esthetische problemen!

Het aanbod van Bruno Vassari omvat een compleet gamma revolutionaire behandelingen en aanvullende verzorgingsproducten voor professioneel gebruik en voor verkoop in schoonheidssalons. Bruno Vassari biedt zowel voor het gezicht als voor het lichaam speciale kuurbehandelingen met onmiddellijk voelbaar en zichtbaar resultaat.

Veel professionals en consumenten stonden versteld bij het ontdekken van de vooruitstrevende en vernieuwende kijk van Bruno Vassari op de meeste esthetische problemen. Door middel van training en opleiding worden kennis- en vaardigheden bij de Bruno Vassari depositairs op een hoog peil gehouden.

Reviews